Concept

Doms d'Alfred

Maak van uw vakantie iets buitengewoons en vernieuwend!

In mijn gîtes, Les Doms d'Alfred, neem ik jou op sleeptouw. Je geniet van uitzonderlijke momenten op een plek met een rijke geschiedenis.

Slapen in netten, ondergronds zwemmen in een oud waterreservoir, aperitieven op 16 meter hoogte, met het gezin de geschiedenis en de goed bewaarde geheimen van het gebouw ontdekken of ontspannen in de GameRoom? Je ervaart dit alles in een natuurlijke omgeving en met respect voor de natuur.

Mijn missie: jullie een onvergetelijke, gedurfde en authentieke ervaring bezorgen.

gite familial Belgique gite insolite Belgique
logo clef petit

De waarden die ons inspireren!

  • Buitengewoon
  • Innovatief
  • Authentiek
  • Ludiek
  • Duurzaam
  • Lef
  • Transmissie

En omdat ik een grote liefde heb voor onze planeet, maak ik er bij Les Doms d'Alfred een erezaak van om op een duurzame manier over toerisme na te denken. Ik bied concrete oplossingen voor een meer natuurvriendelijke vakantie.

Zo maak ik bijvoorbeeld BULK-ontbijten voor jullie klaar, in samenwerking met een kleine kruidenier in de buurt. Ik bied ook een service van dranken met statiegeld aan, zodat jullie geen glazen flessen hoeven mee te nemen. Verder heb ik gekozen voor een ecologische behandeling van het water in het zwembad. Het is niet alleen beter voor onze planeet, maar ook voor de gezondheid van de kleintjes.

Onze diensten >
La nature
Enigme

Ik daag je graag uit om jezelf te overtreffen en jouw grenzen te verleggen. Zodra je aankomt (als je daar zin in hebt natuurlijk), stel ik voor dat je enkele raadsels oplost en zo de plek spelenderwijs ontdekt.

Maar duurzame ontwikkeling is ook een sociale verplichting! Daarom heb ik besloten om voor elk gezin dat zich engageert om tijdens het verblijf minder plastic te gebruiken, 25 euro te schenken aan een organisatie die kinderen helpt.

Pssst! Wie schuilt er eigenlijk achter Alfred?

Aléna
en Fred

Fred

Als Aléna over Fred praat

Fred is een liefhebber van onze streek, die hij op zijn duimpje kent. Hij is gepassioneerd door geschiedenis en meer bepaald door oude gebouwen waar het verleden nog in de porieën zit.

Aarzel niet om hem vragen te stellen als je aankomt, maar alleen als je wat tijd over hebt. Hij kan zeer communicatief zijn! Hij is georganiseerd, efficiënt en beschikbaar en hij neemt altijd de telefoon op!

Aléna
en Fred

Aléna

Als Fred over Aléna praat

Aléna maakt graag korte uitstapjes met haar partner of het gezin. Boekingssites zijn helemaal haar ding! Ze kan uren doorbrengen op blogs, op zoek naar unieke plekjes om te bezoeken.

Het ontbreekt haar nooit aan fantasie als het gaat over het voorbereiden van een klein feestje. Ze staat altijd klaar met kleine, maar grootse gerechten om vrienden te ontvangen!

OK Alfred, we beginnen hem te leren kennen. Hij lijkt best sympathiek!
Maar dan, wat is een Dom?

Kent u de Lingwa van Planeta? Het is een internationale taal die gecreëerd is op basis van tien van de meest gesproken talen in de wereld (waaronder zes uit West-Europa).

Alfred ontmoet graag mensen. Hij is dan ook wat blij met zijn watertorens op het Drielandenpunt: België, Nederland en Duitsland liggen op een steenworp. Dus kwam hij op het idee om de Lingwa Planeta te gebruiken, zodat iedereen zich thuis voelt. En dat is wat DOM betekent: thuis.

Alfred heeft een sterk familiegevoel. Hij brengt graag qualtity time door met zijn geliefden, momenten om te spelen en te ontdekken. Daarom besloot hij om plekken die deel uitmaken van het erfgoed van zijn streek, nieuw leven in te blazen door een plaats te creëren voor families en vrienden, om elkaar te ontmoeten en quality time te delen met hun geliefden.

Live

Gites Insolites

Kom een kijkje nemen!
Ik zal je meer vertellen over mijn buitengewone gîtes.

Zie accommodaties >

Lachen

Rire

Tijdens jullie verblijf zorg ik voor vernieuwende ervaringen en gedurfde uitdagingen. De ideale mix om jouw familie of vrienden aan het lachen te maken.

Zie onze diensten >

Deel

Partager

Ik deel graag mijn schat aan tips en must-sees in de regio.

Kijk naar de nieuwsberichten >

Do Not Track détecté